Companiile (persoane juridice) pot achiziționa abonamente Ambasador 12 luni pentru angajați cu emiterea facturilor fiscale.  Sunt de acord cu   ACORD DE PARTENERIAT MEDIA

Plata cu cardul bancar este recurentă (se extrage lunar, automat).

Dacă ai deja un abonament, însă vrei să treci la unul cu mai multe beneficii, îți oferim 2 luni în plus la abonamentul dorit. Nu putem, însă, face recalcul / returnare de sume.

Te anunțăm că, dacă vrei să renunți la un abonament, din punct de vedere tehnic nu avem posibilitate să returnăm banii.

Este important să ai Cookies curățate în momentul în care îți faci un cont pe AGORA.

Întrebări frecvente

Ce este Membership?
Atunci când un site de știri, în cazul AGORA, zice că trece la Membership, înseamnă că adoptă un nou model de business, prin care site-ul devine finanțat (în cea mai mare parte) de către cititorii săi. Cititorii aleg și achită lunar unul dintre abonamentele propuse pe site, pentru a avea acces în continuare la valoarea adusă de acest site de știri, pentru autenticitate și tip de conținut pe care îl găsiți doar aici.

Abonamentele oferă membrilor diverse beneficii, printre care acces la aplicația mobilă, materiale exclusive, site fără publicitate, bilete la teatre și evenimente, produse de brand de la partenerii proiectului. Vezi aici tipurile de abonamente.
De ce AGORA a trecut la Membership
Ca să poată rezista în continuare pe piață. Acum veniturile companiei sunt constituite din banii din publicitate (bannere și conținut advertorial) și granturi, care merg pentru dezvoltare și salarii. Granturile sunt fluctuante. Azi sunt, mâine nu-s. Salariile nu trebuie achitate din granturi. Dar noi vrem să existăm și să vă aducem știrile la fel de rapid, corect și echidistant. Vrem să rămânem independenți și să aducem adevărul. De aici a și apărut necesitatea de a schimba modelul de business și de a trece la abonamentele de membri, astfel, site-ul de știri va miza pe finanțarea de către voi, cititorii noștri fideli.
Cum îmi fac un cont pe site?
Cum îmi fac un cont pe site?

1. Pe homepage, click pe „Contul meu”
faq

2. Alegi fie logarea printr-un singur click prin Facebook sau Google, ori îți creezi un cont pe site, fîcând click pe CREAAZĂ CONT.
faq2

Ok, m-am logat. Acum ce urmează?
  • Poți să îți iei un abonament de membru AGORA cu beneficii
  • Primești noua aplicație mobilă AGORA, gratuit, timp de 30 zile
  • Poți să îți salvezi articolul ca să-l citești mai târziu
  • Poți să dai Follow-up la subiectele care te interesează și vrei să le urmărești
  • Ai propria pagina de profil pe site, unde găsești detalii despre abonamentul tău și subiectele urmărite, toate articolele salvate
  • Primești zilnic Newsletter-ul Porția de știri
Cum mă loghez în aplicația mobilă AGORA?

Aplicația mobilă e disponibilă pentru descărcare atât pentru android , cât și pentru iOS
Este gratuită timp de 30 de zile pentru toți utilizatorii, iar după expirarea acestei perioade, aplicația poate fi utilizată în continuare doar având un abonament de membru AGORA, valabil.
Pentru abonații AGORA cu abonamente valabile:

Dacă ai un cont creat pe site, după ce descarci aplicația, introduci Username-ul și parola cu care te loghezi pe site și aplicația e gata pentru utilizare.

Dacă te-ai logat pe site prin Facebook sau Google, atunci utilizezi drept Username adresa de email cu care ți-ai creat contul de Facebook sau Google. În Profilul tău o să vezi opțiunea de Schimbă parola. Îți creezi parolă personalizată, iar cu adresa de email menționată mai sus și parola creată, intri în aplicația mobilă. Aceleași date de utilizator le salvezi și pentru site, bifând opțiunea Ține-mă minte.
Dacă totuși întâmpini dificultăți în procesul de logare, te rugăm să ne scrii la [email protected].
Pot renunța la abonamentul meu activ?
Din păcate nu. Odată ce te-ai abonat, abonamentul e valabil atât timp cât durează perioada de abonare.
Din punct de vedere tehnic nu avem posibilitate să returnăm banii.
Sunt sigure plățile online?
Cum protejează AGORA datele personale?
Îți respectăm viața privată, iar protecția datelor tale e o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Colectăm doar ceea ce este necesar ca să ne facem treaba și nu vindem niciodată informațiile pe care le primim de la tine. Pe site găsești Politica de Confidențialitate cu detalii despre ce date cu caracter personal colectăm și ce facem cu ele.Scopul colectării este să te informăm despre ceea ce facem și cum facem. Mai mult decât ce vezi pe site.
Cum achit un abonament?
Ai nevoie de un card bancar Visa sau MasterCard .

Plățile sunt recurente. Se fac cu cardul, direct pe site. Se extrag lunar, automat de pe contul tău.

Sunt sigure plățile online?
Abonamentele pe AGORA pot fi cumpărate rapid și sigur online, cu un card de debit sau credit prin serviciile MAIB, PayPal și PayNet. Te asigurăm că datele tale personale sunt protejate. AGORA este operator oficial de date personale. Mai multe detalii despre politica de confidențialitate, poți găsi aici: Termeni și condiții
Ai o întrebare, propunere sau feedback?
Scrie-ne la adresa [email protected] și noi îți vom răspunde cu drag.
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.