Nota de Plată
Nota de Plată
Recomandă o temă Abonează-te

Dacă vă întrebați care este nota de plată a unui antreprenor și cum a reușit, de fapt, să obțină ceea ce lumea din jur numește "succes" aceasta e ocazia de a descoperi victoriile, eșecurile, practicile, fricile și principiile de care se ghidează antreprenorii curajoși din Moldova. Așa a ajuns Adriana Făureanu, autoarea proiectului să descopere antreprenori din industria restaurantelor, producători de mobilă, manageri de agenții de publicitate, producători de bere artizanală, oameni care fac business în agricultură, vinificatori.

Interviurile "Nota de plată" sunt pentru oamenii care cred în puterea dezvoltării sistematice, valorificarea abilităților și cunoștințelor, astfel încât să aibă curaj să-și crească sau să își creeze propriul produs dedicat unei lumi mai sănătoase din punct de vedere financiar.

Dacă ești pregătit să asculți, să cunoști și să implementezi principii, idei și valori de la cei care au căzut și s-au ridicat prin lecții, realizări, dezamăgiri și visuri mărețe, atunci inteviurile "Nota de plată" sunt pentru tine.

Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.